Hogy kényelmes legyen a kempingezés

kempingezés

Mindannyian tudjuk, hogy ha kempingezni szeretnénk, szükségünk van sátorra, hálózsákra és valamire, amivel főzni tudunk. És persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy valamin ülnünk is kell, és valahol kényelmesen el is kellene fogyasztanunk az ennivalónkat.

A minimumtól a kényelemig

A minimummal is el tudunk egész jól boldogulni, de a kempingezést is tehetjük még élvezetesebbé. Ehhez pedig szükségünk lesz például kempingszékre és kempingasztalra. Hátradőlhetünk, és kényelmesen, komfortosan étkezhetünk vagy pihenhetünk.

A BestMarkt kempingszék és -asztal kínálatában könnyű, könnyen használható, trendi, dizájnos darabokat talál. Mielőtt kempingasztalt választunk, érdemes megnézni, hogy mekkora méretűt is szeretnénk, illetve hogy milyen módon lehet ezt összeszerelni. Fontos a súly is, már egész könnyű asztalok is léteznek, melyekhez szállítózsák is tartozik.

A szabadtéri piknik sokkal kényelmesebb lehet, ha asztalról fogyasztjuk az ételeket. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy ezeknek az asztaloknak a lába beállítható. Tehát az egyenetlen talajon is tudunk egyenletes felületet létrehozni. Színek, anyagok, méretek tekintetében is széles kínálattal találkozhat. Ráadásul a legközelebbi kempingezéshez szükséges holmikat otthona kényelméből meg tudja vásárolni.

Igazán különleges élmény a szabadban, a csillagok fénye alatt vacsorázni. Ez a kempingezés egyik nagy öröme, ha a család együtt van és minőségi időt tölt el. Ez olyasmi, amire otthon nem jut elég idő, így lesz fontos szerepe a kempingasztalnak, ami legyen akkora, hogy mindannyian le tudjunk ülni köré, akár étkezés céljából, akár egy kártya- vagy társasjáték erejéig.

Székek mindenféle stílusban

Amikor kempingszéket keresünk, először is tegyük fel a kérdést, hogy mennyi időt is fogunk a székben tölteni. Ha itt ücsörögve szeretnénk hallgatni az alkonyati erdő zajait, a madarak csicsergését, akkor érdemesebb egy jobban felszerelt széket választani.

Egész egyszerű darabok is léteznek, már 2 kg-os súly alatt. De vannak olyan székek is, melyek már palacktartóval, kartámasszal, sőt, nyakpárnával is rendelkeznek.

Mindenképp nézzük meg az ülésmagasságot és a terhelhetőséget, ez két kulcsfontosságú kérdés, ha kempingszéket keresünk. Színek, anyagok tekintetében is széles a választék a BestMarktnál, igazán stílusossá tehetjük a kempingezést, ha összehangoljuk bútoraink színvilágát és megjelenését.

Nem csak kempingezéshez

Nem kizárólag kempingezéshez hasznos egy-egy ilyen szék és asztal. Jól jön például egy strandoláskor is, vagy amikor családilag kirándulni megyünk. Egy egynapos túrázáskor is jólesik kényelmesen ebédelni, ehhez azonban nem kell étterembe menni.

A kényelmet magunk is meg tudjuk teremteni az erdőben a megfelelő asztal és szék segítségével. Sőt, ha kerti partit szervezünk, és több a vendég, mint a kerti bútor kapacitása, ilyenkor is bevethetjük a kempingfelszerelésünket.

Kép forrása: Shutterstock.com

Hirdetés (X)